Lad din frisør i Stensballe friske frisuren op

12 april 2021 Astrid Pedersen

editorial

Er det på høje tid at få styr på de slidte lokker efter en lang periode uden mulighed for frisørbesøg? Så bør du forkæle dig selv med et besøg hos frisøren. En dygtig og erfaren frisør vil hurtigt kunne tæmme det matte, spaltede og udpinte garn og give dig dit smukke, strålende hår tilbage ved hjælp af kam, saks og diverse plejende produkter.

Skal frisør besøget være virkelig ekstravaganza bør du vælge en såkaldt grøn frisør. Hos en grøn frisør får du ikke alene en professionel klipning eller farvning af håret. Du får også plejet dit hår med rene natur produkter som efterlader håret velnæret og duftende – og så skåner du i samme omgang vores allesammens klode.

Hvem er Salon Todbjerg?

Salon Todbjerg er en hyggelig grøn frisør i Stensballe. Hos Salon Todbjerg finder du den dygtige og erfarne frisør Margit Todbjerg-Hansen som igennem mange år har specialiseret sig inden for frisør behandlinger ved anvendelse af grønne og miljøvenlige produkter.

Når du vælger Salon Todbjerg og Margit Todbjerg-Hansen som din frisør i Horsens kan du således være sikker på at din frisør behandling bliver udført med de lækreste grønne produkter som både er gode for miljøet og for dit hår. Margit Todbjerg-Hansen har valg at bruge produkter fra OWAY i forbindelse med behandlinger i salonen.

OWAY er et italiensk brand som står for bæredygtighed og miljøvenlige hårprodukter til pleje og styling. Hårprodukter fra OWAY er fremstillet på biodynamisk dyrkede råvarer uden kunstige tilsætningsstoffer som for eksempel parabener og parfume, og indeholder urter og plante ekstrakter som plejer håret og giver det den mest vidunderlige duft.

Du forkæler altså dig selv med en lækker behandling når du vælger Salon Todbjerg og Margit Todbjerg-Hansen, og skåner samtidig miljøet. Du kan bestille tid til frisør behandling hos Salon Todbjerg via hjemmesiden salontodbjerg.dk.

Flere Nyheder