Kom ud af dit voldelige forhold med hjælp fra et kvindekrisecenter

07 juni 2022 Astrid Pedersen

editorial

Vil du ud af forholdet til din voldelige eller truende mand? Så søg hjælp hos et kvinde krisecenter.

Kan jeg føle mig tryg på et kvinde krisecenter?

Det korte svar på oven for stillede spørgsmål er ja. Du vil altid kunne føle dig tryg på et kvinde krisecenter, da et kvinde krisecenters fornemste opgave er at stille trygge og sikre rammer til rådighed for kvinder.

Når du lader dig indlogere på et kvinde krisecenter kan du betragte centeret som et helle, hvor du er 100% i sikkerhed. Et kvinde krisecenter er bevogtet hele døgnet rundt, og ingen får lov at komme ind. Det betyder at du ikke behøver at frygte for dit liv, eller være bange for trusler og negativ social kontrol, når du er under et kvinde krisecenters beskyttelse.

kvindekrisecenter

Du vil få fred og ro til at samle dig og finde ud af hvad dit næste trin skal være. Og også her står et kvinde krisecenter klar til at hjælpe dig.

Få hjælp til at komme videre i din tilværelse på et kvinde krisecenter

Foruden husly og beskyttelse tilbyder et kvinde krisecenter nemlig også bistand i forbindelse med jobsøgning, boligsøgning, og øvrige tiltag som kan hjælpe dig med at gøre dig fri af din samlever.

Mange kvinder tøver med at forlade et usundt forhold fordi de er økonomisk afhængige af kærester eller ægtefæller. Denne afhængighed kan være en kæmpe hæmsko for en kvinde, som ikke vil være i stand til at stå på egne ben. Her kan et kvinde krisecenter træde til med hjælp og rådgivning til dig som er motiveret for at komme ud af forholdet.

Tag børnene med på kvinde krisecenter

Har du børn, har du sikkert ikke lyst til at efterlade dem i det hjem hvor du selv føler dig utryg. Derfor er det selvfølgelig altid muligt at få børnene med på kvinde krisecenter. Klik ind og læs mere på ellestedet.com.

Flere Nyheder