Kom til et foredrag om antiinflammatorisk kost

12 januar 2021 Anders Lundtang Hansen

editorial

Vi lægger svesken på disken med det samme og peger dig i retning af et sted, hvor du kan komme til et foredrag om antiinflammatorisk kost: https://www.frededamgaard.dk/kursus-foredrag/ .

Det kan virke lidt gammeldags at gøre det på den måde, hvor man skal booke sig til et foredrag og vente på den givne dato, om det så er via online eller fysisk fremmøde.

For nu om dage har man jo rig mulighed for at søge sig frem til informationer på nettet, de sociale medier og meget andet, så selv hvis ens nærmeste kun ved en anelse om emnet eller meget lidt, så kan man hurtigt finde viden, der er skrevet om eksperter – lige med det samme.

Så er der overhovedet nogen værdi i at skulle vente på, at der bliver holdt et foredrag?

Man kan jo ikke “spole” i det, og man kan få noget at vide, som man godt kender til, mens andet går for hurtigt.

Man får stor gevinst ud af et foredrag

Ja, for der er stadig mange ting, man kan få ud af sådan et foredrag, selvom der bestemt kan være irritation forbundet med, at man skal vente på, at det finder sted, og at man eventuelt skal transportere sig derhen.

Det foregår nemlig live, og man kan mærke, der er en sammenhørighed mellem tilhørerne og undervisere, hvis sidstnævnte er gode til at formidle.

Måske er der øvelser indlagt eller andre praktiske elementer, så man med egen krop bedre kan forstå, hvad – i dette tilfælde – antiinflammatorisk kost går ud på.

Endvidere er der jo det smarte med, at man kan stille konkrete spørgsmål og få svar. Den mulighed har man ikke altid på nettet.

Hvis foredraget bliver optaget, så kan man også – netop – spole frem og tilbage i det bagefter derhjemme, så man kan gense det og lade det synke bedre ind via gentagelser.

Flere Nyheder