Kør altid til et Opel-værksted med din Opel, når du kan

05 November 2021 Anders Lundtang Hansen

editorial

Når du købte din Opel i sin tid, så kan det være, at du fik en aftale med at kunne besøge et autoriseret Opel værksted for at få den ordnet, for det så fulgte med i garantien med visse problemer med bilen; uheld, som forsikringen hjælper med til, reparationer, udskiftninger og klargøring til syn.

Det er sådan en ordning, som man skal udnytte sig af, for man går jo heller ikke til en slagter for at få et godt brød; her går man til en bager.
Det kan jo godt være, at den slagter sælger brød, men det er næppe så godt som det, bageren laver, da de bruger mere tid på det, ved, hvordan man skal gøre og er uddannede til det.

Sådan kan man lidt sammenligne det med at tage på et almindeligt værksted og så på et værksted, hvor de er autoriseret i at tage sig af Opel-typer, eller de bare siger, at de er eksperter eller gode til at tage sig af Opelkøretøjer.

Et Opel værksted er altid at foretrække

Selvom man måske så ikke har fået sådan en aftale med i købet, så skal man næsten se, om man ikke kan få det med i købet, og ellers er man nødt til selv at finde sådan et værksted, der virkelig ved, hvordan man tager sig af (især) Opel.

Nogle gange må man måske nøjes med et sted, som er gode til Opel, men også tager sig af andre biltyper, men det er klart at foretrække, at man kan holde sig til dem, der hovedsageligt eller udelukkende tager sig af Opel.

Så har man sit vante Opelværksted, som man tager til, men hvis man så har problemer, når man ikke er i nærheden af det sædvanlige værksted, så må man se efter, om der ligger et andet autoriseret Opelværksted i nærheden.

More articles