Kan man være vikar og lave andet ved siden af?

10 May 2022 Anders Lundtang Hansen

editorial

Selvfølgelig skal man ikke være bange for, at man ikke kan have et liv ved siden af det vikararbejde, som man laver, for det kan man sagtens, om det er hos DKvikarservice.dk eller et andet sted.

Det fornemme, kan man jo lidt sige, er, at man nogle gange selv kan bestemme i en god periode, hvor meget arbejde man vil have, så man kan tjene mere, da det jo tit er noget anderledes end en fastansættelse, hvor man er der fra klokken otte til 16 om eftermiddagen.

Dette er især fordelagtigt, hvis man nu er enlig og har en masse tid for hånden, så man ikke skal have alle de andre forpligtelser ved siden af, der optager meget af ens tid.

Men selv for den, der har meget tid, kan det blive for meget af det gode, så hvis man tænker, at man for eksempel godt kan have et fast arbejde ved siden af, mens man også er vikar, så kan man ende med at presse sig selv for meget.

vikarbureau

Der er også et liv ved siden af vikarbureauet

Det er jo meget muligt, at man er vant til at presse sig selv, og man kan føre kroppen derud, hvor den virkelig bliver udmattet, men derfor kan psyken godt køre på autopilot, og det er bare et spørgsmål om tid, før man ikke kan mere.

Derfor er det også vigtigt, at man laver noget ved siden af, som der ikke bare er arbejde, men hvor man også kobler helt af, om det er en ferie, eller man dyrker en interesse eller ferie.

Det har alle mennesker godt af, da det er på den måde, som man kobler helt af.

Så selv hvis du ikke rigtig har nogle interesser ved siden af, så er det vigtigt, at man får set på noget, som der kan opfange ens interesse.

More articles