Hvornår vælger man granitskærver?

06 juli 2020 Cecilie Mortensen

editorial

Hvis du aldrig har hørt navnet, granitskærver, så bliver du hjulpet mere på vej her. Det er nemlig en type af sten, som man får fra stenbrud ved at springe stenene i mindre stykker. Derfor ser du også de karakteristiske skarpe kanter på granitskærver. Når det er sagt, hvor kan man så bruge denne stentype henne? 

Her kan granitskærver bruges

Granitskærver er især et populært valg, når der skal findes sten, som kan ligge øverst på ved indkørsler eller gårdspladser. Her giver de et smukt look – især sammenlignet med løsninger, hvor det blot er den eksisterende jord, der pryder arealet foran ens bolig.

Det smarte ved granitskærver er også, at de er et utrolig praktisk valg. Når der bruges granitskærver til en indkørsel, så slipper du for et større arbejde med at lægge fliser. Desuden så kan der også være meget vedligeholdelse forbundet med fliser – der kan både komme ukrudt og alger, du med tiden skal forholde dig til. Heldigvis står du ikke med samme vedligeholdelse, når du vælger granitskærver.

Forskellige typer granitskærver

Selvom det måske ikke er det første, du tænker, så findes der faktisk en række forskellige granitskærver. Det betyder selvfølgelig også, at du kan vælge ud fra forskellige størrelser og farver. På den måde kan du også være med til at bestemme, hvad der vil klæde netop din bolig bedst. 

Hvis du er i tvivl om, hvilke typer du skal gå med, så kan du også altid spørge om hjælp fra det firma, som sælger og leverer stenene. På den måde kan du også være sikker på, at du kommer bedst muligt i mål. 

Du kan desuden få leveret granitskærver på forskellige måder, alt efter hvor mange du skal have. Du kan bl.a. få dem leveret i en container, i bigbags eller i løsvægt. Den valgmulighed har du også, når du vælger sten herfra: https://grusogaffald.dk/produkt-katagori/granitskaerver/

Flere Nyheder