Hvorfor vælge en revisor?

21 January 2021 Johanne Hansen

editorial

Det selvstændige menneske 

Vi mennesker elsker at være selvstændige, og de fleste af os kan faktisk bedst lide at gøre tingene selv. Får vi gæster, jamen så vil man helst bestemme, hvordan de skal sidde. Skal man have nye møbler eller en ny farve på væggen, så vil man gerne selv kunne gøre det.

Man vil gerne selv bestemme. Lige fra da vi var små ville vi gerne bestemme, hvilket tøj, vi skulle have på. Man havde sine yndlings farver og yndlings tøj og sko, som man altid gerne ville have på. Heldigvis havde man en mor, der sørgede for, at man ikke altid rendte rundt i det samme og lignede én, der kun havde et sæt tøj. 

Det samme gjaldt legetøjet. Vi har altid været kræsne – helt fra barns ben af – og vidst lige præcis, hvad vi ville have. Ingen tvivl om det. Som vi er blevet ældre, er vi dog blevet klar over, at der er altså er nogle ting, som vi kan betale os fra. Og som vi bør betale os fra.

Betal dig fra det

Eksempelvis er det sjælendt, du afholder en konfirmation, hvor du vælger at stå for al maden selv. Det ville være et uoverskueligt projekt, og man hører ofte, at man ikke har tid til at snakke med sine gæster, hvis man skal stå for det hele selv. Og hvis nu festen er for dig, er det overhovedet ikke det værd. 

Af samme årsag, er der folk, der ofte lejer tjenere til at komme og servere og dermed have overblikket i køkkenet. Eller hvis du har din egen virksomhed, får du folk til at komme og gøre rent, eller du får folk til at komme og ordne alt det lavpraktiske, du alligevel ikke gider stå med. Eksempelvis dit regnskab. Book en revisor og læs mere om fordelene lige her: https://www.borregaard-maagaard.dk/.

More articles