Hvorfor lave aftalesedler via en app?

13 May 2022 Cecilie Mortensen

editorial

Arbejder du som håndværker, så ved du nok alt om, hvordan dit arbejde løbende skal dokumenteres. Det kan være i form af fotodokumentation, rapporter og andet, som skal gives videre til chefen eller måske kunden. Og i den forbindelse støder du sikkert også på, at du skal lave aftalesedler, hvor aftaler mellem dig og kunden er noteret.

Lige når det kommer til aftalesedler, så kan der være god grund til, at du laver dem i en app. Det kræver selvfølgelig en nærmere forklaring, som du også får her. 

Derfor skal du lave aftalesedler via en app 

Det er nemt at lave aftalesedlen med kunden 

Ved at bruge en app til at lave aftalesedler, kan du nemt og hurtigt lave den sammen med kunden. Du kan nemlig notere dig det hele på en telefon eller tablet – og så er sedlen lavet. Meget nemmere bliver det nærmest ikke. 

aftalesedler

Slip for at papirer bliver væk 

Når du bruger en app til at lave aftalesedler, kan du også slippe for, at papirer bliver væk. For det kan hurtigt være tilfældet, hvis du skal notere dig diverse aftaler, når du er ude på opgaver. 

Du kan nemt lave tilføjelser

En tredje ting der bestemt også taler for at lave aftalesedler via en app er, at det er utrolig nemt at lave tilføjelser. Du kan derfor også ende med at spare en del administrativt arbejde, da du ikke skal lave sedlen på ny. 

Du kan nemt vise og sende aftalen til kunden 

En sidste ting der skal fremhæves er, at du nemt kan vise og sende aftalen til kunden. Og det er noget, som kunden helt sikkert vil sætte pris på. For langt de fleste kunder er interesseret i at få dokumentation på, hvad der er aftalt. Det gælder både ift. arbejde der skal udføres, leveringstidspunkter, pris m.m. 

More articles