Hvorfor købe blomster?

03 March 2021 Maya Hindsberg

editorial

Står du og skal købe blomster i Nakskov? Det er en god ide, for hvorfor ikke overraske kæresten med en romantisk bukket blomster? Det er nemlig en nem måde at sige, at du elsker din partner. Nogle gange siger handlinger nemlig mere, og det er altid rart at få at vide, at man bliver tænkt på. Det er trods alt vigtigt at holde romantikken i gang med de små ting i hverdagen.

En anden stor fordel ved blomster er, at du ikke behøver at overrække dem personligt, hvis du nu er langt væk, eller hvis du er varm på ideen om at sende dem til arbejdspladsen, som man altid ser i film.

Blomster som et kærlighedssymbol

Uanset hvilken type af blomst du køber, om det værende liljer, roser eller tulipaner, så er en smuk buket altid dejligt at modtage, især spontant. Det kan selvfølgelig tænkes, at din kæreste tilhører den lille procentdel af folk, der ikke er glad for at få blomster, men normalt er det et hit hos de fleste, også mænd. Det er nemlig et symbol på kærlighed. Uanset om du sender det til en kæreste, ven eller mor. Uanset hvem du giver det til, så skal det dog være fra hjertet og ikke bare, fordi du har dummet dig.

Læg søde ord sammen med blomsterne

Hvis du vil gøre bare lidt mere ud af det, så kan det gøre en verden til forskel at lægge et par søde ord ved siden af. Det gør ofte den spontane overraskelse meget bedre. Det behøver ikke være stor poesi, men et par fine og velvalgte ord, der beskriver din kærlighed, er altid ved modtaget. 

Ofte kan du finde gode ideer på nettet, så du ikke behøver at starte fra bunden. En kort sød besked som “jeg elsker dig, for alt det du er, og gør” er et godt sted at starte.

More articles