Hvorfor gå op i trusser?

02 September 2020 Astrid Pedersen

editorial

Måske er du typen som aldrig rigtig har kunnet se pointen i lingeri og frækt undertøj. Man kan ikke se det uden på tøjet – og når først det bliver sexy time, skal det alligevel af!

Men her skal du tænke på at lingeri er andet og mere end blot blonder og flæser. Det er også en følelse – af at være sexet og fræk inderst inde. Af at nyde fornemmelsen af kvalitets materialer mod huden. Og af at kunne vise det flotte undertøj frem for den udkårne når man når dertil.

Hvilken type lingeri skal jeg købe?

Dette er dog ikke ensbetydende med at du skal ud og bruge formuer på dyrt og avanceret lingeri. Du kan med fordel anskaffe dig diverse grund elementer til garderoben til at begynde med.

Trusser er måske den mest basale del af en lingeri samling – og her bør du i hvert fald ikke gå på kompromis med hverken design eller materialer. Du skal huske at din trusse er i berøring med nogle af de mest intime dele af din krop. Derfor er det vigtigt at du vælger trusser i naturlige og behagelige materialer så som bomuld, mikrofiber eller silke.

Du kan vælge mellem flere forskellige trusse modeller alt efter hvilken facon du har og hvad du ellers foretrækker. Den klassiske g strengs trusse er det mest oplagte bud på en fræk og forførende trusse, idet den kun dækker det allermest nødvendige og ikke overlader så meget til fantasien.

Hvis du føler at du har mere brug for støtte omkring mave, hofter eller baller kan du dog med fordel vælge en tanga, en tai eller en maxi trusse. Selv om sidst nævnte måske ikke lyder så sexet skal du huske at der på en sådan er mere plads til forførende detaljer så som sløjfer, lacings og blonder. Se det store udvalg på love-lingeri.dk

More articles