Hvorfor du bør vælge herreklip på Østerbro

11 juni 2020 Anders Lundtang Hansen

editorial

Nu starter vi lige med en information, der nok giver sig selv, men som man måske ikke hver gang tænker over, men det er blandt en af grundene til, at man skal vælge at lade sig klippe af andre:

Du kan ikke se hele vejen rundt om dit hoved.

Eller, jo, det kan du brugt, hvis du bruger oceaner af spejle til at kigge med, men kan du så samtidig klippe dit hår?

Det kan du så måske også nok, men medmindre du virkelig har rolige hænder og har gode vinkler på dine spejle, så vil det maksimalt komme på linje med, hvis en anden person kunne gøre det for dig.

Men det skal jo heller ikke være en hvilken som helst person, det skal jo være en person, der har erfaring med at klippe mennesker.

Og det bringer os videre til det med, at man skal vælge den frisør med den grimmeste frisure i frisørsalonen, for vedkommende klipper jo ikke sig selv!

Men før du begynder at lave en større analyse af, hvem der har det grimmeste eller pæneste hår hos den lokale frisør, så kommer vi lige med en anbefaling til, hvem og hvor du skal lade dit herrehår klippes hos og ved:

https://www.salon-hair-beauty.dk/

Selv hvis dette sted ikke lige ligger i nærheden af dig, så vil vi gerne anbefale dig at køre efter det.

Selvom det så kan løbe op i lidt højere beløb, end hvis man så valgte en tilsvarende i nærheden af en, fordi man skal bruge penge på transport, så får man trods alt også noget pænt hår ud af det!

For nogle mennesker er det jo ligesom at gå til tandlæge: Man er bange for, fordi det vil komme til at føles og ikke mindst se ud.

Ja, ens hår vokser ud igen, men tænk på den periode, hvor man skal rende rundt med grimt hår!

Flere Nyheder