Hvorfor bruge kreatin?

19 juli 2020 Astrid Pedersen

editorial

Hvis du træner meget – og træner hårdt – kan musklerne få brug for lidt ekstra hjælp i forbindelse med opbygning af styrke og udholdenhed. Til dette formål er kreatin som kosttilskud ganske eminent. Kreatin fås, i lighed med protein pulver, i pulver for som opløses i vand og indtages før træning.

Med kreatin kan du opnå bedre udholdenhed og styrke på den korte bane, for eksempel under hård styrketræning eller sprint – det vil sige anaerobt arbejde. Med kreatin vil du kort sagt kunne arbejde længere og mere effektivt under spidsbelastning. Du vil ikke opnå den store gavn af kreatin hvis du eksempelvis dyrker langdistance løb eller landevejs cykling

Hvorfor skal jeg købe kosttilskud hos Only-Approved?

Det er vigtigt at du, når du køber kosttilskud, sikrer dig at dit produkt er testet og godkendt. Dette er du kun garanteret hvis du køber dine kosttilskud og trænings supplementer i en veletableret butik drevet af fagfolk med erfaring og ekspertise inden for dette område.

En sådan butik er Only-Approved. Only-Approved præsenterer en online webshop med alt i kosttilskud til træning samt diverse trænings remedier og udstyr. Hos Only-Approved finder du udelukkende godkendte produkter, særligt udvalg til shoppen af dygtige og kompetente medarbejdere.

Teamet bag Only-Approved består af trænings og work out entusiaster og specialister som hver især har lang personlig erfaring med såvel kosttilskud som med træning og trænings redskaber. Blandt andet er produkt specialisten hos Only-Approved uddannet farmakonom og således i stand til at skelne skidt fra kanel.

I den online shop på Only-Approved.dk finder du et bredt udvalg af lækre og funktionelle produkter til træning og work out. Samtlige produkter er forsynet med udførlige produkt tekster så du ikke er i tvivl om hvilket produkt du skal købe, og udtømmende ingrediens lister. Du kan se det store udvalg af kosttilskud og trænings udstyr på Only-Approved.dk

Flere Nyheder