Hvorfor bruge filler?

17 august 2020 Astrid Pedersen
image

editorial

Måske forbinder du mestendels begrebet filler med store, unaturlige trutlæber som egentlig er mere specielle end de er kønne. Men filler kan meget andet og mere end blot at lave ”andenæb”, som den type læber også kaldes.

Med moderne filler teknik er det muligt at skabe harmoni i et ansigt som måske med årene er sunket lidt sammen. Du kan få de høje skarpt stillede kindben, du altid har ønsket dig, eller du kan få ekstra fylde i tindingen – et område, som typisk vil tabe volumen med alderen. Med filler i tindingen får du et naturligt bryn løft som faktisk kan gøre det ud for et kirurgisk eet af slagsen.

Filler kan også bruges til at skabe en skarpere og mere defineret kæbe linje, gøre en vigende hage mere fremtrædende, og sågar rette buler og skævheder på næsen så at du slipper for en næseoperation. Og så kan du vælge at få lagt filler i de furer, der løber fra næsefløje til mundvige – de såkaldt nasio labiale furer – så disse blødes op og du får et mildere udtryk.

Flot hud med filler

En anden form for filler behandling går ind og øger elasticiteten og spændstigheden i huden. Her fokuseres ikke på eet bestemt område, snarere på at øge volumen i huden flere steder hvor huden er gået hen og blevet slap og modløs med årene.

Filler består af vand og Hyaluron syre – et stof som findes naturligt i huden. Ved en filler behandling får du ikke udelukkende volumen sprøjtet ind i kinder, læber, hage eller kæbe. Indsprøjtningerne stimulerer også hudens egen produktion af kollagen som har stor betydning for hudens udseende og sammenhængs kraft. Du opnår således på sigt en mere ungdommelig og frisk hud med regelmæssige filler behandlinger.

Bestil tid til konsultation angående filler behandling på inviocare.dk

Flere Nyheder