Hvordan vælger du dit næste værksted?

12 april 2021 Cecilie Mortensen

editorial

Hvis du står med en bil, som snart skal på værksted, så kan det være lidt af en jungle, hvem du skal gå med. For hvad skal du egentlig kigge efter? Og hvordan skal du begynde din søgning? 

I denne artikel får du svar på begge dele, så det kan blive endnu nemmere, når din bil skal repareres, til service eller lignende. 

Sådan vælger du et værksted

Start med at søge efter lokale værksteder

Det første skridt du kan tage er, at du søger efter lokale værksteder. Det kan nemlig gøre valgmulighederne en del mindre, hvilket kan være rart. Dernæst kan du vælge et par værksteder, som du tager et nærmere kig på. 

Hvilke biler har værkstedet erfaring med? 

Det næste du bør kigge efter er, hvilke biler værkstedet har erfaring med. Det er nemlig til din fordel, hvis værkstedet har arbejdet med dit bilmærke mange gange før, da det kan ruste dem bedre til at opdage kommende reparationer. Desuden kan du ofte forvente, at reparationerne er af ekstra høj kvalitet.

Hvor mange år har værkstedet været i branchen? 

Det er også et stort plus, hvis du finder et erfarent værksted, som har en del år i branchen. Det kan nemlig give dem ekstra ballast til at udføre diverse reparationer, og du kan ofte få ekstra god rådgivning. 

Hvad skal du betale for at komme på værksted? 

Det kommer nok ikke som en overraskelse, at det kan være dyrt med en bil på værksted. Derfor bør du også altid undersøge prisen for arbejdet, før det går i gang. På den måde har du en klar føling med, hvad arbejdet ved mekanikeren vil koste dig. Du kan med fordel også aftale, at der ikke laves yderligere reparationer, med mindre værkstedet har fået din accept – det kan nemlig være en effektiv måde at sikre din pris på: https://www.boschcarservicetune.dk/.

Flere Nyheder