Hvordan tilbereder du din økologiske te?

30 May 2021 Anders Lundtang Hansen

editorial

Der sker jo ikke meget ved bare at kigge på din økologiske te, som den ligger der som knuste blade, eller hvordan du nu har fået den købt hjem i form og størrelse.

Godt nok dufter sådan noget te virkelig godt, men det er jo ikke aromaen alene, som du har købt den for: den skal jo afsætte sig i noget varmt vand, så du kan nyde en kop vand med smag – og så er det ligefrem økologisk!

Hvis du køber teen som portioner, så kan du jo for eksempel blande det og skabe en meget speciel te. Så er det nok lige smart at skrive blandingsforholdene ned, så du kan gentage succesen, hvis det er en succes, ellers er opskriften nok gået tabt.

Det er heller ikke så svært at lave en kop te, men det handler stadig om lige at gøre det korrekt, så du kan få det fulde udbytte af teen.

Lav en grundig kop økologisk te

Normalt får man sin te i breve, der er nøje afmålt og doseret, men du kan også få din te i portioner, så du selv skal bestemme mængden til din te.

Det kan være praktisk, hvis du skal lave te af store omgange til mange gæster, så du ikke skal hen at lave individuelle kopper, så den første kop er blevet kold, når den sidste er færdig.

Den te kan du så komme i separate tebreve, som man kan købe i de fleste butikker, hvor det ikke koster så meget.

Man skal passe på ikke at brænde sig på det varme vand alt efter, hvordan man laver det, men man skal heller ikke glemme det, så det går hen og bliver lunkent eller koldt igen.

Det var en af de måder, som du kan lave en kop te ud af økologisk te.

More articles