Hvordan og hvor længe får du øvet dig på dit trommesæt?

22 juli 2021 Anders Lundtang Hansen

editorial

Der er rigtig mange forskellige indgangsvinkler og årsager til at få sig et trommesæt, men med tanke på hvor meget det kan larme og ender med at fylde, så er det som regel ikke et trommesæt, man bare køber for sjov.

Og det kan man for resten købe hos www.drumlimousine.dk.

Nogle spiller bare for sjov for at kunne holde en rytme, andre vil blive god til at spille sange, andre vil spille i et band og lave egen musik og spille coverversioner; andre igen vil gerne være studiemusikere eller livemusikere som trommeslager, hvor de tager med ud at spille for etablerede artister.

Og faktisk kan man også bare nøjes med at bruge det til at motionere med, da det er en god måde at få pulsen op.

Men når man så endelig har det, så bør man også lægge en plan for, hvordan man vil træne med og på det.

Læg en strategi og plan for brugen af trommesættet

Vi kan i hvert fald konstatere, at man bliver god til at spille trommer ved at øve sig.

Og det kan man jo gerne i større eller mindre omfang, alt efter hvor god man vil være.

Men begejstringen for at spille på trommerne kan nogle gange lægge sig, hvis man synes, at man er for længe om at lære at spille, og så kan det blive en nedadgående spiral, hvor man ikke får øvet sig, fordi man ikke bliver bedre; og man bliver jo ikke bedre ved ikke at øve sig.

Derfor bør man forene det sjove og måske mindre sjove ved at lære at spille trommer, hvor man lægger et skema for, hvordan man vil øve sig.

Det kan have noget at gøre med, at man både øver spillestile, teknik, at holde rytmen og lære at spille andres sange, og så lægger man et skema for det, som man følger.

Flere Nyheder