Hvor lokalt kan det blive med en tømrer i Århus?

31 October 2020 Anders Lundtang Hansen

editorial

Århus er immervæk Danmarks næststørste by, men den emmer stadig af lokale aktiviteter og nærhed, hvor København mere er en metropol, hvor alt skal gå hurtigt, og man dårligt kender navnet på ens nabo.

I Århus har man bedre tid til at stoppe op og snakke med hinanden om, hvad der sker og foregår i ens liv, om det så er med underboen eller den kioskejer, man tit besøger – om man så kender navnene på hinanden eller ej, så er det uden betydning, så længe man snakker godt sammen.

Der er virkelig en grund til, at man kalder det Smilets by.

Derfor må man antage, at en tømrer i århus har rigeligt at lave, hvis vedkommende kan indgå i lokalmiljøet, om det er indre Århus, eller man tager yderområderne med.

Men holder vedkommende sig så udelukkende til Århus?

Den tømrer i Århus tager (måske) mere med

Der er formentlig også godt med konkurrence for en tømrer i Aarhus, da der er flere af slagsen, og selvom det er ulovligt med kartelvirksomhed og fordeling af arbejdet, så er der måske en uudtalt aftale fra kundernes side om, hvem de går til alt efter, hvor de bor henne.

Men det er jo ikke mejslet fast i sten, hvorfor man sagtens kan bryde den “tradition” og gå efter den tømrer, som man har fået anbefalet eller føler en forbindelse med.

Tømreren har måske også rigeligt at lave i indre Aarhus, hvorfor der ikke er tid til at komme ud til forstæderne, men der kan jo komme nedgangstider, hvor man er nødt til at se sig lidt længere væk fra ens udgangspunkt for at tjene til dagen og vejen.

Det kan da også være, man gerne vil udvide ens kundegrundlag, så man forsøger at se sig lidt længere væk – måske langt væk – fra Aarhus, når der skal hentes nye kunder ind.

More articles