Hvilken type hundeseng skal du vælge?

13 January 2021 Anne-Mette Hansen

editorial

Der findes masser slags hundesenge. Men hvilken skal du vælge? I denne guide dykker vi ned i de forskellige typer. Vi ser nærmere på fordele og ulemper og hvilke senge, der passer bedst til netop din race. 

Læs med i denne guide og find ud af, hvilken hundeseng du skal vælge!

Den bløde hundeseng

En blød seng er et must for de fleste hunde. Her skal være god plads, og hunden skal kunne ligge behageligt. Der findes mange slags bløde hundesenge. Nogle er helt flade som et slags tæppe eller en pude, mens andre er mere huleagtige. 

Donutsengen 

Er populær lige i øjeblikket. Du har helt sikkert set mange billeder på Instagram med super søde hunde, der forsvinder ned i den frynsede og fine hundeseng. Den er rund som en donut og super dejlig og blød for hunden at lægge i.

God til små som store hunde, men nok ikke til en hund, der godt kan lide at bide i ting. 

Hulen

Du finder også bløde og søde hundesenge, hvor hunden nærmest kan kravle ind og gemme sig i. Disse er også gode til, at hunden kan finde ro og have et sted for sig selv.

Bedst til små hunde. 

Puden

Den er lidt basic og til en hund, der ikke kræver så meget andet end en god plads at ligge på. Puden kommer i alskens udformninger, men er generelt bare blød og dejligt.

God til store hund. 

Den hårde hundeseng

Bløde hundesenge er ikke det eneste, der findes på markedet. Du kan også få de klassiske “hårde” hundesenge. 

Plastiksengen

Det er en klassiker. Selvom den er hård, skal den naturligvis gøres blød med en dejlig hynde eller pude i. Men det er en god seng til at starte med og til store hunde. Der findes også hårde hundesenge i træ med hjul på. De er sjove for små hunde, hvor du kan køre hunden rundt i hjemmet, mens den ligger i sengen. 

More articles