Hvilke ansigtsmasker kan hjælpe på stresset hud?

10 June 2020 Astrid Pedersen

editorial

Når din hud er stresset kan det være udtryk for at du selv har levet under et stort pres alt for længe. En stresset hud vil typisk værre irritabel, ude af balance, og med tendens til at slå ud i eksem eller urenheder. Du kan også opleve rødmen, kløe og sviden i huden, lige som den vil tørre ud pletvis og fedte i andre områder.

Det kan virke nærmest umuligt at rette op på en stresset hud. Men det kan faktisk godt lade sig gøre. Det kræver selvfølgelig først og fremmest at du stresser ned og drager omsorg for dig selv – og at du spiser sundt, så huden kan få tilført god næring indefra. Og så kan du komme rigtig langt med en god ansigtsmaske.

Du kan for eksempel prøve Firming Massage Mask fra det japanske super brand Shiseido. Denne ansigtsmaske fugter og gendanner huden, således at denne bliver fastere og mere ensartet. Shiseido Firming Massage Mask er ren forkælelse for huden, som vil slubre de mange nærings stoffer og fugt givende ingredienser til sig som en anden svamp.

Denne ansigtsmaske udmærker sig ved at indeholde Shiseidos patenterede LAG Revitaliser samt bio hyaluronsyre, som fremmer smidigheden og fastheden i din hud, idet stofferne binder fugten i huden. Bestemt en maske som er værd at prøve.

Hvordan afhjælper jeg uren og fedtet hud?

Er din hud lidt for ungdommelige på den utroligt irriterende måde? Så kan det skyldes ubalancer i dine hormoner. Men du kan faktisk afhjælpe tilstanden i hudens øverste lag med en ansigtsmaske. Prøv for eksempel Origins Ginzing Peel-Off Mask To Refine And Refresh, som med en blanding af forfriskende kaffebønner og ginseng får huden til at stråle, samtidig med at frugtsyrer fra blandt andet citrus fruger og æble og appelsin renser og astringerer.

Du kan finde flere fantastiske ansigtsmaske på sephora.dk

More articles