Hvem kan have glæde af massage?

25 januar 2020 Astrid Pedersen

editorial

Alle mennesker, som enten konstant eller blot fra tid til anden døjer med smerter, spændinger eller ubehag og ubalance i kroppen, vil kunne nyde godt af en massage med jævne mellemrum. Hvis du blot et par gange om måneden under dig selv et besøg hos en dygtig massør, som efterhånden lærer dig og din krop at kende, vil du efter ganske få behandlinger opleve mærkbare forbedringer i din krops balance og i dit daglige energi niveau.

En massage er nemlig ikke blot en luksus behandling men en øvelse i krops bevidsthed og en decideret kur mod stress symptomer og udbrændthed.

Hvilken slags massage skal jeg vælge?

Når du kigger på en massørs hjemmeside, er det ikke så mærkeligt hvis du bliver lidt forvirret. Mange massører vælger nemlig at inddele deres ydelser i forskellige kategorier. Blandt de massage typer, du typisk finder på massørens ”menu kort”, er dybde massage, bindevævs massage, wellness massage, sports massage, fysiurgisk massage og eventuelt shitasu massage eller hot stone massage, hvis massøren har de specialer. Der ud over kan du som regel vælge imellem en halv, en hel, halvanden eller to timers massage. Og så kan det godt være svært at finde ud af hvad man skal vælge.

I virkeligheden vil langt de fleste massører, uanset hvilken type massage, du vælger, tilrettelægge behandlingen efter dine ønsker og din krops behov. En dygtig massør kan mærke, hvor der er mest brug for tryk eller strøg, og vil hele tiden spørge dig om han eller hun skal være hårdere eller blidere. Du skal således ikke være bange for at vælge den ”forkerte” slags massage – for det skal massøren nok sørge for, at du får! ¨

Hvis du leder efter en dygtig massør i Tønder eller i Bredebro, kan det anbefales at opsøge Helsemassagen ved Margrethe Ibsen. Kontakte Margrethe via https://www.helsemassagen.dk/ 

Flere Nyheder