Hvad tilbyder en fotograf

20 august 2021 Steffen Hansen

editorial

Der kan være mange grunde til, at man overvejer at hyre en fotograf. En fotograf kan levere en ydelse, som både kan bruges af virksomheder, men også af private. De kan hyres til særlige begivenheder, men kan også hyres til et simpelt shoot. Hvad tilbyder en fotograf i realiteten?

Forskellige nicher

Hvis du skal finde en fotograf, så er det vigtigt at finde en, som er dygtig til det du skal bruge. En fotograf der er brug til produktbilleder er nødvendigvis ikke dygtig til portrætbilleder eller pasfotos. Derfor er det vigtigt, at du ved hvilken type billeder du ønsker at få taget, og herefter finder en fotograf, som kan hjælpe med opgaven. Er det en større foto virksomhed, så er der en chance for, at de kan hjælpe med det hele, da de har flere medarbejdere til opgaven.

Mangler du et pasfoto kan du få det her: https://solroedfoto.dk/fotografering_/pasfoto

Nogle tilbyder også video

Der er fotografer, som også tilbyder video, men her må du gerne være skeptisk. En fotograf der reklamerer med at være ekspert til begge områder, har mindst et område, hvor fotografen ikke er så dygtig som påstået. Vi kan kun anbefale at finde en fotograf, som er ekspert til det område, som du ønsker at få hjælp til. Som beskrevet ovenfor, så er der mange forskellige nicher inden for fotografi, og det samme gælder sig med video.

Skal du have lavet en kort video til sociale medier, eller er det en større tv reklame der skal laves? Produktionen og færdighederne hertil er to vidt forskellige ting, så derfor er det vigtigt, at man som ved billeder gør sig nogle overvejelser om, resultatet man efterspørger, opgavens omfang, og hvad type video der skal filmes.

Vi håber ovenstående har givet et indblik i hvad fotografer kan, men også hvad du skal passe på.

Flere Nyheder