Hvad sker der under en kranio-sakral terapi session?

23 februar 2020 Astrid Pedersen

editorial

Under den enkelte kranio-sakral terapi session ligger du på et behageligt leje – ikke nødvendigvis en traditionel massage briks, men mere en form for day bed, hvor du kan slappe af. Du er typisk understøtte af bløde puder der hvor det er nødvendigt, for at ligge mest komfortabelt – og du kan eventuelt få et lunt tæppe over dig. Du kan opleve det som om du er på nippet til at falde i søvn – og det er godt, for så er du mere modtagelige over for terapien.

Det gør ikke ondt at modtage kranio-sakral terapi – og du mærker faktisk næsten ikke terapeutens berøring, som er utroligt let, på grænsen til ikke eksisterende. Hvad du mærker er energierne, som vågner i kroppen, smerter som dulmes, og mørke skyer, som letter fra dit sind. Din kranio-sakral terapeut vil via sine lette berøringer skabe et fokus for disse energier, således at de dirigeres i den rette retning og således genskaber det sunde flow i din krop.

De fleste mennesker, som har prøvet kranio-sakral terapi, beretter om en kildrende eller summende følelse i kroppen, når den af kranio-sakral terapeuten kanaliserede energi resonerer med kroppens egen og fylder dens energi lagrer op på ny.

Hvem kan have glæde af kranio-sakral terapi?

Kranio-sakral terapi er for alle, som ønsker at blive genopladet med overskud. Der er gode indikationer for kranio-sakral terapis effekt på børn, som lider af eksempelvis ADHD eller indlæringsvanskeligheder. Traume patienter, som ikke responderer godt på mere hårdhændede behandlinger som for eksempel massage, kan have god effekt af kranio-sakral terapi, når det handler om at fjerne spændinger i kroppen. Og lider du af angst, stress eller depression kan kranio-sakral terapi være et glimrende supplement til din behandling.

Du kan læse mere, og booke tid til kranio-sakral terapi behandling i Århus, på https://www.dorthemargrethe.dk/ 

Flere Nyheder