Hvad skal der til for at vælge en god maler?

26 October 2021 Steffen Hansen
image

editorial

Til tider er det tiltrængt med noget andet i sit hus. Af den grund kan det være belejligt, at man bør få bestilt assistance til det arbejde man har for døren. Men hvilke ting skal man være opmærksom på, for at undgå at snydt? Vi har formuleret dette skriv med 3 tips, så du ikke bliver taget ved næsen.

Flere tilbud på arbejdet anbefales altid

Når det drejer sig om at få opgaven løst, er det en fordel at ringe rundt og indhente forskellige tilbud. Ved at indhente mere end et enkelt tilbud, får du mulighed for at sammenligne de forskellige malere på baggrund af deres pris. Fordelen ved at indhente flere bud på arbejdet er, at der også er mindre risiko for at betale for meget. Dette vil være ærgerligt, når du tænker over at man kunne have fået en bedre pris og service, fra et en anden virksomhed.

Er projektet sæsonpræget?

Inden du bestiller tid hos et firma, skal du overveje om opgaven er velegnet til sæsonen. Der er forskellige problemer, som kan være mere udfordrende for malervirksomheden at løse. Det er spild af din tid, at du booker en murer til at reparere facaden på dit hus, hvis prognosen varsler et uvejr med ekstrem regn. Der er nogle tider på året, hvor håndværkerne ikke har mange opgaver. Her kan du være forberedt ved at skemalægge din arbejdsopgave alt efter, hvornår der er mindre rift om håndværkere.

Er materialerne inkluderet?

For det meste står malervirksomheden selv, for at købe de materialer det kræver, for at løse projektet. Ovenikøbet kan de også købe materialerne til en bedre pris, end hvis du skulle ud at skaffe dem. Der kommer dog en slags hæftelse med, når man bestemmer sig for selv at skaffe enkelte typer af materialer. Skulle der være fejl i materialerne som du selv har købt, kan man ikke holde malerfirmaet til ansvar. Det er ydermere dit eget ansvar at opbevare de materialer, som malervirksomheden har anskaffet et sikkert sted.

More articles