Hvad man ellers kan gøre ved en garageport

27 January 2020 Anders Lundtang Hansen

editorial

En garageport er jo selvfølgelig et smart redskab at have til at dække for bilen, der skal være parkeret i garagen.

På den måde undgår man, at bilen får frost på sig i løbet af natten, når den trods alt er kørt ind i læ, også selvom der ikke er varmet op derinde, men man kan også undgå, at nysgerrige mennesker måske ser ens bil og får lyst til at bryde ind i den eller ligefrem stjæle den.

Sådan en garageport kan både fås, så den skal åbnes manuelt, men den kan også anskaffes elektrisk, så man kan åbne og lukke den fra for eksempel via en anordning, man har inde i bilen.

Måske går det ikke så hurtigt, som hvis man selv åbner den ved håndkraft, men i det mindste skal man ikke ud at gøre det selv på de kolde morgener.

Men sådan en garageport kan godt i sig selv komme til at se lidt kedelig ud, så man kunne gøre noget ved den, så den både bliver pæn at kigge på, og så man måske kan udnytte dens overflade til andre ting.

Det kan være, at man er den kunstneriske type, eller man har et medlem i familien, der kan lide at male, så kan man jo få vedkommende til at lave et personligt kunstværk på garageporten – eller man kan sætte ens børn til at male den.

Angående fornøjelser til børnene, så kan man jo blandt andet også sætte en basketkurv op på den, så man kan dyrke den sport derhjemme fra.

Der er også den mulighed, at man spiller mur opad garageporten med en bold, men man skal dog i så fald lige være sikker på, at garageporten kan holde til det.

Hvorfor ikke udnytte garageporten til andet end det, som den lige umiddelbart er opført til?

More articles