Hvad laver en kosmetolog?

14 September 2020 Astrid Pedersen

editorial

En kosmetolog er en fagperson som har specialiseret sig inden for skønhedsbehandlinger. Mange kosmetologer udfører manicure og pedicure, det vil sige plejende og forskønnende behandlinger af hænder og af fødder. Denne type behandlinger bærer samtidig præg af wellness idet du i forbindelse med behandlingen får renset, gennemfugtet og masseret hænder og fødder, samtidig med at neglene bliver forskønnet, for eksempel med lak eller med olie.

De fleste kosmetologer tilbyder samtidig hårfjerning med eksempelvis voks eller sugaring. En sådan behandling efterlader huden glat og blød, og kan holde i mange uger.

Hvor finder jeg en dygtig kosmetolog i Malling?

Måske tror du at du skal helt ind til en af de større danske byer for at finde en kompetent kosmetolog og få en lækker pedicure eller en ægte Brazilian eller Hollywood voksning. Men her tager du fejl. Er du bosat i Malling, Tulstrup, Beder eller på de kanter kan du nemlig benytte den lækre klinik Lotus Touch.

Lotus Touch er en skønhedsklinik som er bemandet af de to dygtige og erfarne kosmetologer Azra og Marina – begge ildsjæle som brænder for deres fag og for at give dig en rigtig god oplevelse. Når du besøger Lotus Touch for at få en fodbehandling, en voksning eller måske retning og farvning af dine øjenbryn er du garanteret en grundig og professionel behandling som tager udgangspunkt i dine præferencer.

Uanset om du ønsker dig smukke, vel tilrettede bryn, eller om du skal have fjernet hår på benene, i armhulerne eller måske i bikini linjen kan de dygtige kosmetologer hos Lotus Touch hjælpe dig med at gøre drømmen til virkelighed. Og det til aldeles konkurrencedygtig priser når man ser på den høje kvalitet af det skønhedstekniske arbejde.

Du kan læse mere om Lotus Touch, og booke tid til en skønhedsbehandling online via hjemmesiden lotustouch.dk

More articles