Hvad laver en blikkenslager?

07 marts 2020 Lotte Hindsberg

editorial

En blikkenslager som ikke skal forvekses med en VVS’er arbejder som navnet antyder med blik og udspringer oprindeligt fra smedefaget. Det er en blikkenslager du skal have fat i, hvis der skal laves en facade eller altan. Det er også en blikkenslager, der laver dit tag på din carport eller laver nye nedløbsrør. Det er derfor et markant andet type arbejde end hvad en VVS’er laver som er ventilation, varme og sanitet. Der hvor der er sammenfald i mellem en VVS’er og en blikkenslager, er at de starter på samme grunduddannelse, men senere specialisere de sig i hver deres retning. Du kan finde en blikkenslager i Sønderborg her, hvis du har brug for en. 

Gør et ordentlig forarbejde

Hvis du har brug for en blikkenslager eller en anden håndværker, er det en god ide at bruge den nødvendige tid på at finde den rigtige. Det vil spare dig for meget frustration og sikkert også tid og penge. Det er en kilde til meget frustration, hvis man sidder og venter på en håndværker og han så ikke kommer som aftalt. Hvis du også blot ringer til den første og bedste, kan du være så uheldig at have ringet til den dyreste og dårligste. Start derfor med at kontakte mindst 3 og få dem til at sende et skriftligt tilbud, så du har mulighed for at danne dig et overblik og finde den, der har sendt dig det bedste tilbud.

Undersøg også tidligere kunders erfaringer og se om der er noget du skal være særlig opmærksom på. Hvis mange f.eks. skriver at han er kommet til tiden og alt er lavet som aftalt og over forventning, er der også en god sandsynlighed for at du vil opleve det samme. Det samme gør sig desværre også gældende, hvis det er negative erfaringer de har haft.

Flere Nyheder