Hvad kan man med et VBA kursus?

17 May 2020 Cecilie Mortensen

editorial

VBA er en af de ting som er utrolig smarte at kunne – især hvis man arbejder med Excel. Excel er som sagt et program, hvor man kan arbejde med regneark – og her kan det være meget nyttigt, når man kan lave forskellige automatiserede beregninger – det kræver bare, at man selv kan lave kodningerne i Excel. Men når man til gengæld kan det, så kan man bruge Excel meget mere effektivt og smart – især når man arbejder med store mængder data. Men hvor starter man, når man skal lære, hvordan man kan programmere i Excel? Svaret er et kursus i VBA. 

Hvad kan man med et kursus i VBA? 

Grundlæggende så kan et kursus i VBA hjælpe med kompetencer omkring, hvordan man programmerer i Excel. Man har mulighed for at ens regneark bliver med indbygget logik og man har mulighed for, at der kommer en større brugervenlighed i ens Excel regneark. Der er utrolig mange forskellige muligheder med VBA, og derfor finder man også kurser i VBA på mange forskellige niveauer.

Det skal også nævnes, at VBA også kan bruges til andre af Microsofts programmer.

Hvis man er en virksomhed, som flere gange dagligt skal arbejde med datahåndtering, så kan det være alfa og omega, at man får sine medarbejdere på et sådant kursus. Det kan nemlig komme virksomheden til stor gavn, når medarbejderne mere effektivt kan udføre deres arbejde – og ikke mindst når de har flere muligheder for at navigere i de programmer, som man bruger meget. På den måde kan et kursus også blive en direkte investering i ens virksomhed – men det handler selvfølgelig også om, at man kommer til den rette kursusvirksomhed, hvor kurserne er differentierede, så man kan koble sig på de kurser, der passer til ens niveau. Og den mulighed har man bl.a., når man vælger et kursus hos 4D. 

 

More articles