Hvad gør man ved stenslag på en Ferrari?

03 August 2019 Anders Lundtang Hansen

editorial

Du gør i hvert fald noget hurtigst muligt, for se lige, hvor flot en Ferrari kan se ud fra ny: https://copenhagen.ferraridealers.com/da_dk/

Selvfølgelig holder intet perfekt for evigt, og i det sekund at bilen er kørt ud af butikken, så er den dalet i værdi, da den nu er brugt, men derfor er Ferrarien jo stadigvæk virkelig flot!

Støv, bilos, regn, mudder og meget andet kan dog gøre, at den bliver beskidt, så man sørger for at gøre den ren hurtigst muligt, så den kan se flot ud hele tiden.

Mange mennesker holder jo så meget af deres Ferrarier, at de er nidkære om det til et punkt, hvor deres bedre halvdel ville synes, man også var så omhyggelig derhjemme med det huslige arbejde – og andre ting.

Nogle ejere af en Ferrari sørger derfor kun at køre i den, når det er godt vejr, og man kører små fornøjelsesture, hvor man ikke efterlader bilen uden opsyn.

Det er jo ikke den slags bil, man kører ned og handler i og stiller uden foran supermarkedet hver gang.

Sådan en Ferrari er jo ikke billig, og der er prestige i at eje den, så man kigger måske så tit forbi en mekaniker eller roder med den selv, hvis man erfaring med den slags, så bilen altid fremstår perfekt til det område, hvor det næsten er at være hypokonder.

Men så kører man en dag meget forsigtigt på en vej, og så hører man det næsten uundgåelige “KLANK”, som man dårligt kan undgå i ens levetid med at eje en bil: en sten har ramt ruden.

Nu er det med at handle hurtigt og komme til en mekaniker eller få lidt service ud til en, når der trods alt er tale om en Ferrari, så slaget ikke udvider sig til en lange ridse eller flænge i ruden.

Er man meget nidkær, så vælge man endda at udskifte ruden helt.

More articles