Hvad er prisen for sådan noget revision?

30 May 2021 Anders Lundtang Hansen

editorial

Det er ikke alle firmaer og virksomheder, der har råd til at have deres egen revisionsafdeling, hvorfor man udliciterer den slags opgaver til et firma, der har forstand på at gøre det, så de kræfter kan arbejde, mens man driver ens firma.

Og man er jo ikke mere forpligtet af hinanden, end at man kan ophøre samarbejdet eller bedømme kvaliteten af arbejdet og så finde et andet sted næste gange, som der formentlig kan gøre det bedre.

Der kan være mange måder, at man finder frem til et godt revisionsfirma, der har forstand på at klare ens specifik(ke) opgave(r), men det kommer som regel an på gode anbefalinger fra folk, som man kender til, for der er jo tale om vigtigt opgaver, som ens firma kan stå og falde med, så den slags overlader man ikke til enhver.

Det er således et stort tillidsspørgsmål her, specielt hvis man ikke kender dette revisionsfirma forud.

Hvad skal man lægge på bordet for revisionen?

Af samme grund kan sådan en ydelse komme til at koste en del, men det er også gode penge, der bliver givet ud, især hvis det er ens virksomheds liv, der er på spil her.

Men derfor vil man jo gerne være sikker på, at man får noget for pengene.

Tør man gå efter det billigste tilbud, eller er kvaliteten så bare derefter?

Er det dyreste firma så tilsvarende også det bedste?

Ofte kan man få et uforpligtende tilbud på, hvad det vil koste at få udført revision, om det er til en bestemt opgave, eller om man skal arbejde sammen om at løse en opgave eller flere, der kan tage længere tid at ordne.

Derfor kan det også være svært at fastlægge en timepris eller pris for udført arbejde, men det er måske muligt at komme med et forslag baseret på tidligere, lignende opgaver.

More articles