Hvad er Microsoft PowerApps – og hvad kan jeg bruge det til?

17 marts 2020 Astrid Pedersen

editorial

Microsoft PowerApps er for dig, som ønsker at bygge dine egne skræddersyede apps med udgangspunkt i eksempelvis virksomhedens interne arbejdsgange og praksisser. Microsoft PowerApps er et udviklings miljø bestående af en række cloud baserede tjenester så som data platforme, connectors, intergrations løsninger og applikationer, som giver dig mulighed for at oprette særligt tilpassede apps, som matcher din forretnings behov.

Du kan udvikle apps med Microsoft PowerApps

Blandt tjenesterne i Microsoft PowerApps er Microsoft PowerApps Studio, som anvendes til oprettelse af såkaldte canvas apps. Med denne app designer kan du bygge apps selv om du ikke er udvikler. Med Microsoft PowerApps Studio kan du bygge apps lige så nemt som når du bygger Microsoft PowerPoint præsentationer. Med Microsoft PowerApps app designer kan du definere site maps og tilføje komponenter dertil for på den måde at opbygge en model-drevet app.

Microsoft PowerApps for udviklere

Som udvikler er du i stand til at skrive kode og derved tilpasse standard business apps med dine egne udvidelser. Du kan bruge kode i forbindelse med oprettelse af data og meta data, anvende server side logik ved hjælp af Microsoft Azure funktioner, plugins og workflow udvidelser, og client side logik via JavaScript. Du kan også integrere dine apps i dine websites ved hjælp af brugerdefinerede connectors.

Hvor kan jeg lære mere om Microsoft PowerApps?

Hvis du gerne vil lære mere om anvendelsen af Microsoft PowerApps, eller du ønsker at opgradere dine medarbejderes kompetencer, kan du tilmelde dig selv eller din afdeling et kursus i Microsoft PowerApps hos den danske kursus udbyder 4D.

Hos 4D finder du de bedste kurser i Microsoft PowerApps og relaterede applikationer. Du kan vælge et af standard kurserne, eller du kan bede de dygtige kursus tilrettelæggere hos 4D om at skræddersy et Microsoft PowerApps kursus specielt til din virksomhed.

Læs mere på 4d.dk

Flere Nyheder