Hvad er et Micro SD 128gb kort?

20 august 2019 Astrid Pedersen

editorial

Et Micro SD kort er en hukommelses enhed, som anvendes til lagring af eksempelvis billeder og film på et digital kamera. Visse mobil telefoner understøtter også lagring af data på Micro SD kort, lige som kortet også kan anvendes i tv apparater og computere.

Du kan hurtigt få brug for et eksternt hukommelses kort så som et Micro SD kort, når du skal lagre større mængder af data. Typisk vil et digital kamera kun have begrænset intern lagringsplads, hvorfor det kan være nødvendigt at medbringe et eller flere Micro SD kort, når man som fotograf er ude på en opgave.

Med Micro SD kort med stor lagrings kapacitet behøver man ikke at gå på kompromis med billedernes eller videoens kvalitet, lige som man ikke behøver at lægge begrænsning på antallet af billedet eller optagelser. Et Micro SD kort kan således sammenlignes med en ekstern hard disk eller et USB stik, som udelukkende benyttes til lagring af data, og nemt kan til eller frakobles den valgte enhed.

Du kan få Micro SD kort i forskellige størrelser med varierende lagrings kapacitet. Micro SD kort fås med henholdsvis 8GB til 16GB, 32GB, 64GB eller 128GB lagrings plads. Hvis dette skal oversættes til størrelser, det er lidt nemmere at forholde sig til, kan man sige, at et Micro SD kort med 8GB hukommelse kan indeholde omkring 190 billeder, hvor et Micro SD kort med 264GB nemt lagrer op til 6080 billeder.

Micro SD kort i høj kvalitet hos Batteribyen

Hos Batteribyen finder du udelukkende de bedste Micro SD kort fra brands så som Duracell og Samsung. Du kan gå på opdagelse i det store sortiment af Micro SD kort i alle størrelser på batteribyen.dk. Bestiller du for over 99,- kr, får du gratis levering inden for få hverdage.

Se det store udvalg af Micro SD 128gb kort på batteribyen.dk

Flere Nyheder