Hold ferie med fest og lækker badestrand i Ayia Napa på Cypern

04 November 2021 Emilie Jacobsen

editorial

Er din drømmeferie en, hvor du kan ligge på stranden hele dagen og tage ud at feste om aftenen. Så er Ayia Napa på Cypern det helt rigtige sted for dig at tage hen. Der finder du nemlig begge dele. En lang lækker sandstrand, hvor du kan ligge og sole dig eller kaste dig i bølgerne i det dejlige lune vand. Og et natteliv, der tiltrækker unge fra hele Europa, og hvor du derfor kan have det virkelig sjovt. 

Vil du gerne have nogle andre til at arrangere din rejse til Ayia Napa, kan du for eksempel få Uptours.dk til at gøre det. Det er et rejsebureau, der har specialiseret sig i at arrangere rejser for unge. De har derfor fokus på at finde steder, hvor der er gode strande og et godt natteliv. De har derfor valgt at arrangere rejser til Ayia Napa fra sommeren 2022. Udover Cypern arrangerer de blandt andet også rejser til Sunny Beach i Bulgarien og Magaluf på Mallorca. 

Bo på lige præcis den måde, som I gerne vil

Selvom I får et rejsebureau til at arrangere jeres tur til Ayia Napa, kan I stadig komme til at bo præcis, som I ønsker det. Hos uptours.dk har I nemlig mulighed for at vælge mellem en række forskellige overnatningsformer. Det er for eksempel hotel med morgenmad, et all-inclusive hotel og et lejlighedskompleks, hvor I selv kan stå for madlavningen. 

Hvilken måde at bo på, I vælger, kommer selvfølgelig helt an på, hvordan I gerne vil holde ferie. Hvis det er ferie for dig, at du ikke behøver at tænke på noget i forhold til madlavning, er det oplagt for dig, at du vælger all-inclusive løsningen. Der kan du gå ned til buffeten, når du bliver sulten. Kan du derimod godt lide at hygge med dine venner, mens I tilbereder mad, er det selvfølgelig oplagt, at du vælger lejlighedsløsningen. 

More articles