Hold din næste fest på kendt gods

15 maj 2021 Astrid Pedersen

editorial

Centralt på Sjælland tæt på Lejre og Roskilde ligger et af landets smukkeste og mest populære kursus- og konferencecentre, nemlig Sonnerupgaard Gods.

Sonnerupgaard Gods er dog meget andet og mere end blot møderum og konferencelokaler. Sonnerupgaard Gods kan nemlig tilbyde såvel indbydende festlokaler som aktiviteter i forbindelse med firma arrangementer samt smukke og vel indrettede værelser til overnatning.

Sonnerupgaard Gods byder også på Bed & Breakfast i top kvalitet til dig som er på gennemrejse i Danmark. Og så er Sonnerupgaard Gods et af de få steder i landet hvor du kan nyde glamping i nogle af de mest naturskønne områder på Sjælland.

Hold fest eller selskab hos Sonnerupgaard Gods

Hvis der skal holdes stor fest, for eksempel i anledning af bryllup, barnedåb, konfirmation eller rund fødselsdag, kan du hos Sonnerupgaard Gods finde de smukkeste selskabslokaler som er perfekte til formålet.

De flotte lokaler hos Sonnerupgaard Gods er indrettet i godsets gamle staldbygninger samt i selve hovedbygningen. Alle lokaler er nænsomt restaurerede og bærer præg af fortidens ånd og atmosfære. Du finder ikke mere velegnede lokaler til din storslåede fest.

Afhold dit firma arrangement hos Sonnerupgaard Gods

Skal dine ansatte forkæles med et brag af en sommerfest, eller vil du gerne ryste dine medarbejdere sammen med et spændende og udfordrende team building event, kan du med fordel lade Sonnerupgaard Gods danne rammen herom.

Sonnerupgaard Gods kan hjælpe dig med alt fra forplejning og mødefaciliteter til sjove og udfordrende aktiviteter og opgaver som kun kan løses i fællesskab gennem samarbejde. Om aftenen stiller Sonnerupgaard Gods personale og forplejning til rådighed så deltagerne kan feste igennem hele natten. Og så kan du booke værelser til alle så ingen skal tænke på hjemtransport.

Hvis du ønsker yderligere information om hvad Sonnerupgaard Gods kan tilbyde kan du læse mere på godsets hjemmeside sonnerupgaard.dk.

Flere Nyheder