Hjælp til begravelse eller bisættelse i Roskilde hos lokal bedemand

11 maj 2020 Astrid Pedersen

editorial

Når et menneske, som har stået dig nært gennem dit liv, går bort, vil du opleve sorg. Sorg er en ganske naturlig følelse, som de fleste mennesker vil gennemleve en eller flere gange i løbet af deres liv. Alle oplever at miste – og det er vigtigt, at man giver sig selv tid og lov til at leve med tabet, og at opleve savnet af et elsket menneske.

Derfor bør du opsøge al den hjælp du kan få, hvis du som måske eneste nære efterlevende står alene med ansvaret for de mange opgaver, som uvægerligt følger i kølvandet på et dødsfald. Disse kan nemlig hurtigt komme til at synes aldeles uoverskuelige, når man står midt i sorgen og savnet. Og så er det godt, at der findes professionelle hænder, som kan tage over på forskellige områder.

Hvem kan hjælpe mig med begravelse eller bisættelse i Roskilde?

Du kan for eksempel opsøge en dygtig marskandiser, som kan hjælpe med rydning af dødsboet, og en advokat med speciale inden for arveret, som kan ordne diverse papir arbejde.

Til hjælp med begravelses forberedelserne kan du altid alliere dig med den lokale bedemand i din afdøde pårørendes hjemby. Han eller hun vil nemlig kunne bistå dig med hjælp til såvel selve bisættelsen eller begravelsen som til alle de andre opgaver som omgiver denne. Det kan for eksempel være ansøgning om – og indhentning af – begravelses hjælp fra kommunen eller fra den afdødes egen private forsikring eller pensions ordning.

Bedemanden hjælper også gerne med at udfærdige og indrykke en dødsannonce, hvis dette ønskes. Og endelig kan bedemanden hjælpe dig med at arrangere gravøl eller reception efter selve ceremonien på en lokale restaurant, på en kro i området eller i byens forsamlingshus.

Din lokale bedemand i Roskilde hedder Begravelse Roskilde, og kan kontaktes via hjemmesiden begravelseroskilde.dk

Flere Nyheder