Her kan du købe kabelbakker til små og større opgaver

16 March 2020 Silje Hansen

editorial

Oplever du at kablerne er viklet ind i hinanden eller ser ud til at være det rene kaos derhjemme eller på arbejdspladsen? Det kan hurtigt blive en uoverskuelig opgave at komme igang med, når man skal finde ud af, hvilken ledning der hører til hvad, når det hele er viklet sammen. Her er løsningen kabelbakker. Med kabelbakker kan du samle dine ledninger rundt i hele huset eller på arbejdspladsen. Her kan du nemt og smart føre hele ledningsnettet gennem kabelbakker. Det er både nemt, smart og sparer dig for en masse gulvplads. 

Kabelbakker kan du som udgangspunkt købe i aluminium eller i plastik. Der er stadig stor efterspørgsel på kabelbakker både fra private og virksomheder, hvorfor du med garanti kan finde det du søger. Der er efterhånden kommet mange forskellige størrelser og varianter på markedet, der gør at der er en løsning for alle. Her er det ideelt at vælge en kabelbakke der er en smule bredere end hvad du står og har behov for nu. Det er ikke til at sige, om du på et senere tidspunkt skulle have behov for en ledning eller to mere. 

Sådan monterer du en kabelbakke

En kabelbakke er nem og enkel at montere. Du kan enten vælge at montere den op langs væggen eller loftet. Der hvor du føler det ser bedst ud og nemmest at komme til, når du skal opsætte dine kabelbakker. Du skruer kabelbakken fast med skruer i væggen eller i loftet, så det hænger stabilt og sikkert.

Hvad koster kabelbakker?

Prisen for kabelbakker afhænger af størrelsen, længden og det materialer du ønsker at købe det i. Der er derfor mange forskellige prisniveauer, hvorfor du med garanti kan finde kabelbakker til dit budget. Det kan dog være svært at finde en leverandør der har et stort lager og udvalg af kabelbakker. Hos https://siltec.dk/ finder du Danmarks stærkeste udvalg af kabelbakker. 

 

 

More articles