Her kan du få skiftet til sommerdæk i Sorø

31 maj 2021 Cecilie Mortensen

editorial

Som bilejer er der mange ting, du skal være opmærksom på ved din bil. For at sikre dig en god, pålidelig og driftssikker bil, kræver det, at du passer og vedligeholder den efter bilproducentens anvisninger. Herudover er der også krav til sikkerhed og vejr i Danmark. Det vil sige, at du også skal tage stilling til, hvilke dæk du kører med. 

Du kan som udgangspunkt vælge at køre med helårsdæk, vinterdæk eller sommerdæk. De forskellige dæktyper egner sig til de forskellige vejrforhold, som vi oplever i Danmark. Det siger måske sig selv at vinterdækkene er beregnet til, når det sner, hvis der er meget vådt på vejene eller, hvis det er glat. Her får du et bedre vejgreb og tungere dæk, som egner sig godt til det. Hvis du til gengæld vælger at køre med vinterdæk hele året rundt bliver de både hurtigere slidt, men kan også blive dyre for dit brændstofsforbrug. Derfor er det vigtigt at få skiftet til sommerdæk, når foråret eller sommeren nærmer sig. 

Hvornår er det ved at være tid til sommerdæk?

Er du i tvivl om, hvornår det er ved at være tid til at få skiftet til sommerdæk? Der er selvfølgelig de generelle krav for, hvor meget mønster der skal være på dækkene, før de er lovlige at bruge. Når det er sagt, så er det selvfølgelig også vigtigt at tænke på din egen sikkerhed. Især hvis du kører rundt med familien. Det kan derfor være en fordel at få skiftet dæk før de bliver så slidte, at de næsten ikke har noget vejgreb.

Det kan være en fordel at få det vurderet i forbindelse med et dækskifte hos dit lokale værksted. 

Find dit lokale værksted i Sorø til skift af sommerdæk

Hvis du leder efter et pålideligt værksted til at hjælpe med at skifte sommerdæk i Sorø, kan du med fordel vælge beka-autoservice.dk.

Flere Nyheder