Her finder du staldinventar af høj kvalitet

18 May 2020 Silje Hansen

editorial

Driver du i dag et landbrug med køer eller grise, er du sikkert bekendt med, hvor vigtigt det er at sikre at dyrene har det godt. Danskerne er i dag begyndt at vægte dyrevelfærd højt, når de er ude at handle. Det har derfor en stor betydning, hvad det er for nogle vilkår dyrene har levet under. Det kommer måske af at danskerne nu sætter pris på at kunne spise god mad, hvor man samtidig kan have god samvittighed, da man ved at dyrene har haft nogle gode vilkår at leve under. Vi ser derfor også en stigende tendens til at økologi og frilandsdyr går til en højere kurs og hurtigere bliver ryddet i køledisken i supermarkederne. 

Hvis du derfor driver et landbrug, er det blandt andet vigtigt at sørge for at dyrene har gode forhold, når de er ude på markedet og når de kommer ind igen i de koldere vintermåneder. Her kan du indrette din stald med inventar, så det er gode vilkår og forhold for dine køer. 

Hvordan indretter du din stald bedst til køer?

Når du skal indrette en stald til dine køer, er det en væsentligt at forholde dig til, hvor meget plads du har med at gøre sammenlignet med antal af køer, der skal opholde sig i standen. Her bør du lave en afdeling med sengebåse til dine køer, og lave faggitre, så de har hver deres område. Det kan være en fordel at indrette stalden med vandkar, som alle køerne har adgang til. Det gør det både nemmere for dig som landmand, når du skal sørge for at de får nok at drikke, og så de altid har vand tilgængeligt. Til sengebåsene kan du også vælge at indrette madrasser, så køerne kan hvile sig under gode vilkår. 

Hvor kan du købe standinventar til stærke priser?

Hvis du er på jagt efter et stort udvalg staldinventar til konkurrencedygtige priser, skal du besøge http://hz-skibelund.dk/produkter/staldinventar/.

 

More articles