Her finder du byens mest kompetente ejendomsservice

29 October 2019 Silje Hansen

editorial

På Sjælland og særligt omkring København bliver der både nybygget og renoveret flere ejendomme end nogensinde før. Vi oplever en større og større tendens til at flere boligforeninger, ejendomsinvestorer og andelsejere benytte sig af ejendomsservice, for at vedligeholde de værdigfulde ejendomme.

I dag er ejendomsservice også mere end som så. Ejendomsservice kan både være i form af pasning og pleje af de udendørs arealer ejendommen rummer, og derudover ellers være trappevask, vinduespolering samt rengøring af ejendommens opgange og elevatorer. I særligt eksklusive eller udsatte områder vælger man sågar ejendomsservice til at have døgnvagt. Det er blandt andet med til at give beboerne tryghed og fuldservice døgnet rundt. Det gør det naturligvis både attraktivt med ejendomsservice for bestyrelsen, da man har sin sikkerhed for at ejendommene bliver vedligeholdt, men det giver samtidigt også beboerne en stor værdi, da det er en ekstraordinær service, der øger standarden ved netop at bo dér.  

Hvilken ejendomsservice bør du vælge i Gladsaxe?

Der er mange om buddet, når det kommer til ejendomsservice i Gladsaxe. Du bør derfor nøje vælge en ejendomsservice, som du opfatter har de kompetencer og den ekspertise der skal til, for at din ejendom er i trygge og gode hænder. Vi har her fundet et bud på en af de mest populære og meget attraktive ejendomsservice i Gladsaxe, der er at finde. Her kan du forvente en ejendomsservice, der særlig udskiller sig fra konkurrenterne med et fantastisk ry i branchen og en helt igennem sublim kundeservice. Her kan du se frem til en pligtopfyldende ejendomsservice, der løber den ekstra mil for at der er 100 % styr på din ejendom. Det er en ejedomsservice, der er drevet af en passion for at passe, pleje og vedligeholde den enkelte ejendom. Der er sågar mulighed for at tilknytte en fast person som vicevært for én eller flere ejendomme. 

More articles