Her er grunden til at du skal vælge et inkassofirma

18 november 2020 Cecilie Mortensen

Som virksomhed er du afhængig af, at kunderne betaler deres regninger og overholder deres forpligtelser til din virksomhed. Det gælder både for større og mindre virksomheder. Der er desværre en tendens, der viser, at der er flere og flere dårlige betalere på markedet i dag. Særligt på det private marked. 

Hvis du derfor er en virksomhed, der har udfordringer med at kunne inddrive de penge, der burde være betalt, kan det være aktuelt at overveje hjælp fra et inkassofirma. Et inkassofirma er en professionel enhed, der arbejder med fokus på at indgå en dialog med de kunder der skylder din virksomhed penge. Her forsøger de at indlede en dialog for at lave en ordning om tilbagebetaling af det skyldige beløb. Ved et samarbejde kan det frigøre din virksomhed for tid og ressourcer som det typisk kræver for at kunne få inddrevet de penge, som dine kunder ikke har betalt endnu. 

Sådan finder du det bedste inkassofirma

Er du på jagt efter et professionelt inkassofirma, som kan hjælpe med at indkræve de penge, som du har udestående hos dine kunder? Så kan det godt betale sig at bruge ekstra tid på at finde den rette samarbejdspartner. Der er flere inkassofirmaer at vælge imellem i dag, da der netop er stor efterspørgsel på inkasso

Her er vores anbefaling at undersøge de enkelte inkassofirmaer for at se, hvilken branche de særligt har erfaring med samt, hvilke løsninger de kan tilbyde din virksomhed. Da der er mange om buddet, er der også forskellige priser på at få hjælp til inkassoservice. 

Hvilket inkassofirma skal du vælge?

Er du i tvivl om, hvilket inkassofirma du skal vælge, kan vi varmt anbefale dig at vælge collectia.dk. Her får du et erfarent inkassofirma, der tilbyder en “gratis” løsning. Det vil sige, at du ikke skal betale for deres service, da de pålægger et gebyr for arbejdet hos dine kunder. 

Flere Nyheder