Her er en smart måde at foretage plæneklipning på!

12 november 2020 Anders Lundtang Hansen

editorial

For nogle er det ren terapi, at man kan få lov at slå græs, fordi man kan gå lidt ind i sig selv og lave noget monotont arbejde, som ikke foregår digitalt – og familien bør/kan ikke rigtig genere en imens.

Det kan tage kort tid, hvis man bare lige har et frimærke af en have, der skal klippes ned, men det kan også være græsslåning i Jammerbugt, hvor der virkelig er meget græs i haverne at have med at gøre.

Nogle betaler sig fra den slags ved at betale for professionel hjælp, og det kan jo være forståeligt, hvis man er et travlt menneske, der ikke kan finde overskud til det, men man gerne vil have pæne haver – specielt den eller dem, der vender ud mod vejen.

Det kan være alt fra professionelle fagfolk, der klarer den slags, til naboens knægt, der lige vil tjene nogle lette penge.

Men gør man det selv, så er der her en smart måde at slå plænen på!

Gør det lettest for dig selv at slå græs

Som det første skal man have det udstyr, der egner sig til ens græsslåning, for der er jo ingen grund til at have en havetraktor, hvis man har en have, man dårligt kan vende på.

Men hvis vi antager, at man netop er i Jammerbugt med de nævnte store haver, så har man måske nok store haver.

Her er et forslag til, at når man kører rundt, så ikke alene skiftes man fra gang til gang at slå de forskellige haver og i forskellige retninger, men man kører også i et anderledes mønster.

På den måde bryder man rutinen, men man undgår også, at man kører græsset i bund og lave spor i græsset efter ens havetraktor.

Det kan være svært i starten at skifte mønster og gøre det korrekt, men selv en mindre variation kan gøre en stor forskel.

Flere Nyheder