Helbredende krystaller

17 September 2020 Lykke Holzmann Søby

editorial

Krystalterapi er blevet brugt i århundreder til at behandle kroppen for forskellige lidelser, og brugen af ​​disse smukke mineraler dateres Helt tilbage til egyptiske tider, da de siges at blive brugt til at rense ‘onde ånder’.

Takket være berømtheder som Victoria Beckham, Madonna og Katy Perry, der har delt deres erfaringer og fartalt vidt og bredt om alle krystallernes helbredende fordele, har krystalterapi  ikke længere blot et hippie image, men de har fået en meget større tilslutning fra dem, der ønsker at helbrede deres krop naturligt og sikre alle runde trivsel.

Troen bag krystalterapi er, at individuelle sten som ametyst, rosenkvarts og jade har evnen til at kommunikere med energistrømmen i den menneskelige krop og hjælpe med at justere de energikanaler, der afbryder kroppens naturlige strøm og hjælper den med at helbrede sig selv. Krystaller med specifikke sten siges at hjælpe med at lindre specifikke lidelser som angst, depression og søvnløshed eller mere fysiske lidelser såsom fordøjelsesproblemer.

Krystalterapi kan være så simpelt som at bære ædelsten og mineraler som armbånd og halskæder, placere krystaller i det rum, hvor du arbejder og sover eller bliver behandlet af en krystalterapeut, der kan identificere, hvilke sten der kan arbejde for at stimulere de syv chakraer, eller ‘ energipunkter ‘omkring kroppen.

Den elektromagnetiske ladning inden for hver sten siges at tilbyde helbredende vibrationer, når de arbejder for at fjerne blokeringer omkring kroppen og gendanne en naturlig strøm af energi.

Selvom der ikke er meget videnskabelig støtte til helbredende krystaller, sværger rigtigt mange mennesker på at de har helende kræfter. Så hvis du er nysgerrig og gerne vil give dem en chance, skal du sørge for at have et åbent sind og tjekke, hvad hver enkelt sten kan gøre for dig og dit helbred.

Der findes mange forskellige krystaller og de siges at have unikke evner til både fysisk og psykisk helbredelse. Du kan besøge https://krystalaesken.dk/ og købe en helbredende krystal 

More articles