Heiring – hvis du vil give et smykke med stor symbolik

16 august 2021 Camilla Skøtt

editorial

Mange kvinder elsker at bære smykker, og det er en stor del af kvindens personlighed. Skal du give et smykke i gave, bør du derfor vælge et, der passer til vedkommende.

Har du en kæreste, veninde, mor, søster eller kollega, der skal have et smykke i gave, handler det om at gå helt tæt på personligheden. Hvad er det for et menneske, og hvad ønsker vedkommende at fortælle med sin udstråling?

Er der tale om en sprudlende og livlig kvinde, der elsker at vise sig frem, og som gerne pynter sig med et vælg af smukke, skinnende smykker? Eller er det en mere afdæmpet og rolig kvinde, der skal have gaven – en der sætter pris på enkelthed og elegance?

Når du har defineret, hvilken type kvinde der er tale om, kommer vi til det sjove. Valget af smykke. Skal hun have en halskæde, en fingerring eller et armbånd? Og skal det være i guld eller sølv? Måske hvidguld eller rosaguld? Mulighederne er mange, og du kan med fordel skæve lidt til, hvad hun har af smykker i forvejen og læne dig lidt op ad det.

Vælg et smykke med symbolik

Hvis du virkelig ved understrege et karaktertræk ved modtageren, kan du overveje, om du skal købe et smykke med stor symbolik. Heiring smykker er eksempelvis alle designet med udgangspunkt i det spirituelle og åndelige, og der kunne sagtens være noget fint at hente her; fx en skytsengel, en drømmefanger eller en fin, lille fjer.

Mulighederne er uendelige, og det er kun din fantasi (og dit budget), der sætter grænserne. Så gå på opdagelse i en verden af smykke og se, om du ikke kan finde lige præcis dét smykke, der understøtter modtagerens personlighed på allerfineste vis. Så bliver hun med sikkerhed glad for gaven – det gør man, når der er lagt tanker bag.

Flere Nyheder