Han fik en fredfyldt begravelse på grund af Koldings bedemand

2 bedemænd har nu banket deres hoveder sammen og begyndt et samarbejde. Den ene, Theis, der er bedemand i byen Kolding har nu været venner med en herre ved navn Jørgen i nu mere end 10 lange år. Da Theis begyndte hans forretning, gik der kun 6 måneder før Jørgen faktisk gjorde præcis det samme. De to har faktisk alle tider været helt uadskillelige og det vil de blive ved med at være, spår disse to venner.

Imens Theis var en anerkendt bedemand i byen Kolding, fik Jørgen derimod en ret vanskelig begyndelse som bedemand i byen Vejle. For jørgen var flyttet hele vejen ude fra Kolding, for selv at kunne begynde sin forretning. For han holdt nemllig rigtig meget af hele Vejle, og syntes at netop denne by havde de sødeste indbyggere. Men Han var jo ikke, den allerførste bedemand i hele Vejle. For der var jo i forvejen en del anerkendte, forretninger i byen. Ja og borgerne foretrak jo naturligvis, de velkendte folk i Vejle. Han var jo nødt til selv at gøre et eller andet, for at få hele forretningen til at kunne kører.

Han fandt nogle virkelig smukke trækister, med noget håndlavede unikke mønstre, samt et lækkert stofbetræk i fantastisk høj kvalitet. Alle kisterne var slet ikke set magen til i hele Danmark før nu, og de måtte skaffes hele vejen fra udlandet. Og ved første levering af disse unikke trækister, så var Han slet ikke selv klar over, hvad som det rent faktisk senere ville gøre for hans egen fremtid. For en anden bedemand også i Vejle kom senere en tilfældig dag hen til Jørgens flotte butik, for at kunne spise frokost. Men han blev meget imponeret over de fantastiske trækister, og spurgte hvorhenne At jørgen havde fået disse kister leveret fra. Men jørgen fortalte ham en løgnhistorie. For han ville jo ikke have at enhver bedemand i hele Vejle, kunne få fat i en af disse smukke trækister. Herefter begyndte der at komme mange spørgsmål fra de mange andre bedemand i hele Vejle. Alle ville gerne vide hvor at de flotte kister kom fra.

Men da bedemanden ude fra Kolding, ringede til Jørgen for omkring 4 måneder siden, for at høre omkring det nu var begyndt at gå godt med forretningen, fortalte Han Theis omkring de flotte kister. Han fortalte hvordan at der var begyndt rigtigt at komme lidt flere kunder, og at hver og en bedemand i hele Vejle, nu ville have helt de samme trækister som dem han sælger. Imens de snakkede så undersøgte Han, om en bedemand i hele Kolding havde kisterne. Der var faktisk ikke en eneste. Rent faktisk så var der ikke nogle andre i hele Danmark end Ham der var indehaver af kisterne. Theis der nu var en meget respekteret bedemand i byen Kolding, han kom med et forslag til Sin ven. At de to kunne blive de eneste leverandører af disse unikke trækister i hele Danmark, samt sælge dem til bedemænd i hele landet. Og fordi at Han ikke lige tjente meget på hans egen forretninge endnu, så tilbød Hans godt ved at ligge pengene ud for alle kisterne. Han syntes at det var en helt brilliant tanke som at bedemanden fra Kolding nu havde fået, og fik hurtigt arrangeret det nødvendige med selve denne virksomhed der producerer alle kisterne.

Og det er nu 2 måneder siden, at disse to gode venner fik den allerføreste levering af kisterne. Og de har allerede været nødsaget til at bede om en helt ny sending. For de leverer nu trækister til bedemænd i hele landet. Efterspørgslen har faktisk været helt enorm fra de andre bedemænd og kunderne mener også at de er virkelig smukke. Og det er nu endelig lykkedes bedemanden ude fra Vejle at kunne skabe vækst i hele hans egen butik. Og ingen tvivl om at Jørgen også ser frem til et rigtig gavnligt samarbejde med hans ven Theis, bedemanden ude fra Kolding.