Hængekøjer på stativ – perfekte til enhver have

21 July 2020 Astrid Pedersen

editorial

Der er få ting så afslappende og sommerligt som at lægge sig til rette i en skøn hængekøje – og du skal skynde dig hvis du skal nå det denne sommer!

Hvad gør jeg hvis jeg ingen træer har?

Du forbinder måske mestendels begrebet hængekøje med et stykke stof som er spændt ud mellem to træer. Men faktisk behøver du ikke at være i besiddelse af store træer i din have for at kunne have glæde af en lækker hængekøje. Du kan nemlig vælge at anskaffe dig en hængekøje på stativ. Så har du samtidig mulighed for at beslutte præcis hvor din hængekøje skal stå.

Hvor kan jeg købe en hængekøje på stativ?

Hvis du leder efter en hængekøje med tilhørende stativ kan du finde begge dele hos hængekøje.dk. Hængekøje er en online shop som forhandler alt i hængekøjer, hængestole og hængekøjestole – i alle størrelser, typer, farver og udformninger.

Hos hængekøje.dk finder du alt hvad du skal bruge for at skabe den perfekte sommer stemning i din have. Hængekøje.dk forhandler udelukkende hængekøjer i god og solid kvalitet, fremstillet i enten Brasilien eller i Mexico. Om du foretrækker den ene eller den anden type hængekøje kommer meget an på smag og behag samt dine egne personlige præferencer og behov.

En brasiliansk hængekøje er typisk fremstillet i slidstærkt og holdbart stof, mens en hængekøje fra Mexico som oftest er flettet eller vævet i tynde tråde af nylon, bomuld eller natur materialer. Der er tale om to forskellige fornemmelser – men da begge typer hængekøje kan fastgøres i et hængekøjestativ er der intet i vejen for at du anskaffer dig én af hver slags. En hængekøje fra hængekøje.dk kan nemlig erhverves uden at det koster dig spidsen af en jetjager.

Kort sagt: I den online shop på hængekøje.dk finder du billige hængekøjer i høj kvalitet. Se dem alle på https://hængekøje.dk/shop/23-haengekoejestativ/ 

More articles