Gulvslibning kræver det fulde overblik

09 juni 2021 Johanne Hansen

editorial

Hvornår er du parat til at udføre gulvslibning?

Så tænker du måske: Øh, hvad snakker du om, det er jeg da hele tiden. Nja, så må du hellere tro om. Fordi det kræver faktisk ret god planlægning at vide, hvad der skal til, når man skal til at slibe et gulv ned. 

Hvad enten du har gjort det før eller er ny i spillet, så er det altid godt at vide, hvad sådan en proces, den indebærer. 

Punkt 1: Er dit gulv tykt nok?

Først og fremmest er det vigtigt lige at lave en ‘føler’ på dit gulv, før du sliber det ned. Der er mange måder du heldigvis nemt kan finde ud af det på.  Du kan fjerne et fodpanel og finde et lille spejl, du sætter ned. Det kan give dig en indikation af, hvor tykt gulvet er. Du kan også fjerne den lille plastikkrans, der er ved dit radiatorrør. Her kan du også kigge ned og se gulvets tykkelse.  

Punkt 2: Tøm rummet

Så kommer vi til det mere lavpraktiske: Tøm rummet. Det er vigtigt, at rummet er helt ryddet, når du skal til at slibe det ned. Ellers for du et ujævnt og dårligt resultat. Derudover er det vigtigt at tjekke om der stikker nogle søm op eller lignende. Hvis dette er tilfældet, skal de væk, så de ikke ødelægger slibemaskinen. 

Punkt 3: Sørg for, at der ingen huller er

Det er vigtigt, at tjekke om der er huller eller revner i gulvet. Hvis dette er tilfældet, skal du huske at købe træ spartelmasse til at udfylde hullerne således, at slibemaskinen let kan komme til og lave et ensartet resultat. 

Og først nu er du klar til at finde slibemaskinen frem. Du kan få flere gode tips & tricks til at udføre perfekt gulvafslibning lige her på denne side: https://gulvafslibning-priser.dk/.

Flere Nyheder