Gulvafslibning på Sjælland – når dit gulv skal stå som nyt

06 januar 2022 Astrid Pedersen
image

editorial

Er dit trægulv behandlet med sæbe? Så er du sikkert vild med den silkematte overflade og det hvidlige skær som kan lyse hele stuen op.

Det er ikke uden grund at sæbe behandlede trægulve hører til den mest populære gulv type i Danmark. Den smukke overflade i træværket, som lysnes flere toner ved en lud og sæbe behandling, går rigtig godt i spænd med den skandinaviske indretning.

Hvor træværket i gamle dage typisk var kapslet inde under et tykt lag mørk lak eller fernis skal de i dag være lette og lyse i deres udtryk. Og til dette formål er en sæbe behandling perfekt.

Sæbebehandlede gulve er vanskelige at vedligeholde

Desværre hører sæbe behandlede gulve samtidig til i den sarte ende. Det kræver rigtig meget at holde et sæbe behandlet gulv smukt og lyst i tonen.

image

Mindst en gang om ugen skal gulvet vaskes grundigt med sæbe spåner som forstærker den beskyttende hinde af fed sæbe som dannedes i træværkets overflade i forbindelse med behandlingen. Forsømmes denne gulv vask flere uger i streg slides hinden hurtigt bort, og kan ikke genskabes ved en ny gulv vask.

Så er det at det før så smukke og lyse trægulv begynder at fremstå nusset og snusket i overfladen. Og så er der ingen vej uden om en gulvafslibning og en ny sæbe behandling.

Hvem kan udføre en gulvafslibning?

Selv om du i princippet kan udføre en gulvafslibning på egen hånd anbefales det at du overlader denne opgave til en erfaren gulvmand. Så kan du nemlig være helt sikker på at den bliver løst til UG med kryds og slange. Og så får du et lækkert, slidstærkt trægulv som du og din familie kan have glæde af i mange år.

Gulvkanonen står altid klar med et skarpt tilbud på en professionel gulvafslibning – læs mere på https://gulvkanonen.dk/gulvafslibning-sjaelland/.

 

Læs også artikler på nogle af vores svenske sider:

https://allas-sport.se/

https://dinsport.se/

https://idrottsnytt.se/

https://sport-friskhet.se/

https://sport-idrott.se/

https://sportbloggaren.se/

https://sportlek.se/

https://sportochmotion.se/

https://sporttavlan.se/

https://sporttid.se/

https://sporttillbehör.se/

https://tidenssport.se/

Flere Nyheder