Gulvafhøvling i Taastrup – find det bedste tilbud

05 May 2019 Astrid Pedersen
Gulvafhøvling i Taastrup - find det bedste tilbud

Selv det mest massive plankegulv kan komme alvorligt til skade – for eksempel i forbindelse med en oversvømmelse, hvor fugt kan sætte sig i træværket. Træ er et levende og organisk materiale, og selv om du har passet og plejet dit trægulv efter alle kunstens regler, er det altså ikke fredet imod denne type skader. Når fugten først har fået tag i træværkets fibre, kan det medføre, at gulvet planker, parketter eller brædder slår dybe revner, eller måske endda forskyder sig, sådan at gulvet bliver bulet og ujævnt.

Når først gulvet er beskadiget i en sådan grad, kan det ikke reddes med en gulvafslibning. Her skal en gulvafhøvling til. Og denne skal allerhelst forestås af en dygtig og erfaren håndværker, som har erfaring med behandling af trægulve.

Hvorfor skal jeg hyre en håndværker til at høvle mine trægulve?

Det er på ingen måde nogen særligt god idé selv at kaste sig ud i projekt gulvafhøvling. Hvis du ikke ved, præcist hvor mange gulvafhøvlinger, dine trægulve har fået indtil videre, kan du risikere, at komme til at høvle dem så tynde, at de knækker. Og så er der ikke andet for end at lægge et helt nyt gulv, hvilket er en temmelig bekostelig affære.

Du kan også komme for skade at lave dybe hakker eller skrammer i dit gulv. En maskine til gulvafhøvling er ikke just noget skånsomt apparat – maskinen arbejder ved hjælp af en valse, påmonteret små skarpe knivskær. Når valsen roterer, skrælles det øverste lag af træværkets overflade. Det er ikke svært at se, hvordan dette hurtigt kan gå galt, når maskinen føres af en utrænet hånd.

Find en professionel gulvmand online

Du bør i stedet lade en dygtig håndværker forestå din gulvafhøvling. Hos gkservice.dk kan du altid få et fordelagtigt tilbud på en billig gulvafhøvling – læs mere på gkservice.dk

More articles