Gode råd til at vælge den rette elektriker til små og store opgaver

06 marts 2020 Silje Hansen

editorial

For at kalde sig elektriker, kræver det at man har gennemført en faglig uddannelse. Her vil man få en bred viden og praktisk erfaring, så man er i stand til at løse mange forskellige opgaver som elektriker. Elektricitet generelt har været under stor udvikling på markedet de sidste 20-30 år. Der er dermed kommet mange flere produkter på markedet, som vi anvender i vores hjem og på vores arbejdsplads. En elektriker kan dermed både hjælpe med at hænge en lampe op, installere nyt el i boligen eller installere nogle af disse nye maskiner og apparater. 

For at en elektriker må udføre el-arbejde, kræver det som udgangspunkt en autorisation. Her vil tilsynsmyndighederne vurdere om den enkelte elektriker har den nødvendige faglighed, ekspertise og praktiske kunne til at løse mange af de opgaver der måtte være. En autorisation er noget man løbende skal genoptage hvert andet år. Du kan derfor forvente at fagligheden er opdateret, når du bestiller en elektriker til at udføre el-opgaver i hjemmet eller på arbejdspladsen.

Hvad skal du være opmærksom på, når du vælger en elektriker?

Har du enten hænderne skruet godt på eller kender en bekendt der kan udføre el-arbejde, skal du være opmærksom på at, hvis det ikke er blevet udført af en autoriseret elektriker vil forsikringen ikke dække. Hvis der dermed opstår en brandskade eller andet, så vil det være svære at få dækket det af forsikringen, da der er en ulovlig installation i huset. Vi anbefaler derfor, at du undersøger markedet for at finde en autoriseret elektriker. Dermed er du sikker på at arbejdet er udført korrekt, og du er dermed dækket af forsikringen, hvis der opstår en skade. 

Her har vi undersøgt markedet, for at finde en pålidelig og kompetent autoriseret elektriker til dig. Her kan du med fordel få løst både små og store opgaver til en fair pris. Besøg den autoriseret elektriker her hos http://www.westergaard-el.dk/.

 

Flere Nyheder