Giv kroppen en reboot med en tur til kiropraktor

26 juli 2019 Astrid Pedersen

editorial

Døjer du med smerter i ryg eller nakke, spændinger over lænden, eller blot generel stivhed og en fornemmelse af at være ”låst” i dine led? Så kan du med fordel prøve med en behandling hos en dygtig, autoriseret kiropraktor.

Hvad er en kiropraktor?

En kiropraktor er en person som har gennemført den femårige kiropraktor uddannelse ved universitetet, og derefter har været i praktik i en autoriseret kiropraktor klinik i et år. Først derefter kan en kiropraktor kalde sig autoriseret behandler, og eventuelt åbne sin egen praksis eller klinik.

Du finder ofte kiropraktorer i selskab med andre behandlere som for eksempel osteopater, fysioterapeuter, massører og lignende. Når du bestiller tid hos en kiropraktor, vil den første session som hoved regel bestå i en vurdering af din holdning, din smidighed og mobiliteten af dine led. En kiropraktor kan her efter vurdere, om kiropraktisk behandling er tilstrækkelig, eller om du skal supplere med behandlinger hos en af de andre terapeuter.

Du vil for eksempel opleve et større udbytte af din kiropraktor behandling, hvis du forud for denne får en grundig massage af det område, som skal behandles. En professionel massage varmer musklerne op og øger blodgennemstrømningen i området, hvilket letter kiropraktorens arbejde og sikrer et mere langtids holdbart resultat.

Hvem kan have glæde af en behandling hos en kiropraktor?

Alle, som oplever spændinger i ryggen, fornemmelsen af skævhed eller uligevægt i kroppen, stivhed og smerter i nakken eller skavanker efter for eksempel en sports skade kan have stor glæde af at blive behandlet af en dygtig kiropraktor.

Blandt de, som opsøger en kiropraktor, findes ofte mennesker med stillesiddende kontor arbejde. Mange timer foran computeren har det nemlig med at forårsage nakkesmerter og spændinger i ryggen, som kan afhjælpes med en behandling hos en kiropraktor.

Du kan læse mere, og booke aftale med din lokale kiropraktor online, på kiropraktoren-hammel.dk

Flere Nyheder