Giv dine medarbejdere en hyggelig oplevelse på et kursuscenter

05 April 2020 Astrid Pedersen

editorial

Er du leder for en afdeling i en virksomhed, hvor uddannelse og udvikling af medarbejderne er i højsædet, kan du med fordel booke afdelingen ind på et kursuscenter til en morsom og hyggelig team building weekend – eller måske et seminar med spændende foredrag og givende samarbejde i grupper.

Det er altid rart at komme lidt ud af kontoret og opleve hinanden på tæt hold i andre omgivelser og sammenhænge. Og med det rette kursuscenter har du de perfekte rammer for at skabe en mindeværdig oplevelse for hele afdelingen.

Find dit kursuscenter i Middelfart på Fyn

Leder du efter kursuslokaler i et kursus og konference center med en central beliggenhed – og gerne i naturskønne omgivelser? Så bør du tjekke HUSET i Middelfart. HUSET i Middelfart er et kursus og konference center med Danmarks måske smukkeste og mest centrale placering, nemlig lige midt i landet, tæt på skov og strand, og lige ud til den fynske motorvej for de optimale adgangs forhold.

HUSET i Middelfart råder over et stort antal kursus og mødelokaler samt auditorier og konference rum i alle størrelser og udformninger. Samtlige lokaler er indrettet efter at skabe den optimale akustik og de bedste og mest komfortable fysiske rammer for deltagerne såvel som for fremlæggere og forelæsere.

Derfor er alle rum udstyret med state of the art AV udstyr som for eksempel mikrofoner, højttalere, overhead projectors, storskærme og lignende. Dette er din garanti for at dit kursus eller seminar forløber gnidningsfrit. Og så er HUSET i Middelfart fyldt med opholds arealer, hvor der er plads til såvel gruppe arbejde som hygge og afslapning.

Overnat på HUSET i Middelfarts business hotel

Strækker dit kursus sig over flere dage, kan du booke værelser til overnatning i det til centeret hørende business hotel. Du kan læse meget mere om HUSET i Middelfart, og booke lokaler eller værelser på huset-middelfart.dk

More articles